.

Kultivator

Kultivator

En kultivator er et redskap med "tenner" designet for å trekkes gjennom jorden mot brukeren. Tennenes design og vinkel gjør denne oppgaven desto lettere.  Sneeboer sine kultivatorer har fra én til fire tenner og fås kjøpt med både langt og kort skaft.

Kultivatoren brukes for å løsne jorden i det øverste laget (2-3cm) for å forbedre dens konsistens samtidig som man river opp smått ugress som enda ikke har fått ordentlig fotfeste.  Den er derfor et yndet redskap for bruk i eksisterende blomsterbed eller mellom planteradene i grønnsakhagen.  Kultivatoren er også perfekt for å blande gjødsel inn i jorden.

Hodet på Sneeboer kultivatoren er satt sammen av basen, hvor skaftet festes samt tenner som er fra 8mm i diameter rustfritt stål.

Tennene på den langskaftede kultivatoren er først smidd for hånd som så å blli presset i en form for å få sitt karakteristiske preg.  Sneeboer's design gjør at kultivatoren med letthet penetrerer jorden og forenkler oppgaven betraktelig. På håndkultivatoren er ikke tennene klemt flate på samme måten men er smidde og så slipte. I begge tilfeller er hver tann slipt skarp og så polert før de blir bøyd for hånd før de blir sveiset fast til basen.  Når dette er gjennomført festes skaftet.

 Produkt sammenligning (0)


Håndkultivator

Håndkultivator

Med denne Sneeboer Håndkultivatoren har du bokstavelig talt full kontroll i blomsterbedene.  De..

519,00kr Eks. Mva: 415,20kr

Kultivator - liten modell - Ladies Line

Kultivator - liten modell - Ladies Line

Denne kultivatoren med tre ekstremt skarpe håndsmidde tenner gjør arbeidet med å løsne jorden før ..

649,00kr Eks. Mva: 519,20kr

Kultivator - stor

Kultivator - stor

Denne kultivatoren med langt skaft og tre håndsmidde blad gjør jobben med å løsne jorden til en drøm..

679,00kr Eks. Mva: 543,20kr

Viser 1 til 3 av 3 (1 Sider)